> Privasi

Privasi

Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera,

Sebagai pengatur dan pengurus laman/blog lembahkehijuan.blogspot.com disini digariskan beberapa peraturan untuk dibaca dan dipatuhi oleh semua pengguna dalam melayari atau mengakses laman/blog lembahkehijuan.blogspot.com

Isi Kandungan

Isi kandungan dan gambar yang disimpan dan di zahirkan didalam laman/blog lembahkehijuan.blogspot.com terdiri dari pelbagai sumber agar dapar memberikan maklumat dan informasi yang tepat dan pelbagai bagi memudahkan para pembaca memahami dengan baik.

Sekiranya didalam lembahkehijuan.blogspot.com terdapat gambar atau isi kandungan yang dizahirkan di dalam laman/blog merupakan hak cipta terpelihara milik anda/organisasi, mohon dengan segera memaklumkan lembahkehijuan.blogspot.com bagi memadamkan info/maklumat/gambar tersebut.

Dilarang untuk menyebarkan posting atau maklumat/data tanpa izin lembahkehijuan.blogspot.com
 
Lokasi dan informasi di dalam lembahkehijuan.blogspot.com merupakan informasi/maklumat yang diperolehi dari pengalaman dan pembacaan lembahkehijuan.blogspot.com sendiri dari pelbagai sumber. Informasi/maklumat yang disediakan/zahirkan di dalam lembahkehijuan.blogspot.com hanya sebagai bahan ilmiah yang terdapat di dalam Malaysia atau luar Malaysia.

Kritik dan Saranan

Sekiranya anda / para pembaca mempunyai kritikan dan saranan yang membangun, sila majukan pendapat anda melalui Contact Us di lembahkehijuan.blogspot.com

lembahkehijuan.blogspot.com memohon maaf sekiranya terdapat kekurangan info dan gambar ataupun aturan yang tidak baik, namun begitu lembahkehijuan.blogspot.com sedaya upaya menyediakan perkhidmatan dan info yang terbaik untuk para pembaca/anda.

 

Post a Comment

0 Comments