> About Us

About Us

Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera,

Selamat datang dan terima kasi kerana mengujungi lembahkehijuan.blogspot.com
 
lembahkehijuan.blogspot.com adalah sebuah laman/blog yang menyediakan pelbagai panduan, amalan, informasi dan ulasan tentang dunia islam, alam semulajadi dan serba sedikit dalam menyelusuri kehidupan harian bagi mereka yang ingin mengetahui tentang agama islam.

lembahkehijuan.blogspot.com juga mengimbau perjalanan dan pengorbanan bermulanya dakwah yang dibawa oleh Nabi Muhammad SAW dan para Sahabat seperti Saidina Abu Bakar As- Siddiq, Saidina Umar Al- Khattab, Saidina Uthman Affan dan Saidina Ali Abi Talib serta para sahabat yang lain sehinggalah ianya tersebar di seluruh alam dan pelusuk dunia pada hari ini.

lembahkehijuan.blogspot.com juga akan mengulas dan menyajikan berbagai informasi lain yang berupa panduan, Isu terkini mengenai dunia islam, tokoh-tokoh islam dan lain-lain berkenaan agama islam.
 
Secara langsung apabila anda mengunjugi mywilayah.com anda telah bersetuju dengan polisi dan privasi yang dinyatakan oleh admin lembahkehijuan.blogspot.com

Sebarang pertanyaan, kritikan, saranan, nasihat, komen, adalah digalakkan dan dipersilakan melalui alamat email lembahkehijuan.blogspot.com dan admin akan berusaha secepat mungkin untuk meresponnya.

 

Post a Comment

0 Comments